Inschrijven bij MSM

Om je in te schrijven bij Monique Sluyter Models, mail je je foto’s via “CONTACT/EMAIL” op deze site.

Je kunt ook een e-mail sturen naar moniquemodels@gmail.com met je cv, je telefoonnummer, en een aantal foto´s (close-up en ook een totaalfoto in badkleding/kleding) waar we je goed op kunnen beoordelen. We sturen je dan onze welkomsbrief met inschrijvingsformulier. Als we dit van jou ontvangen hebben maken we een map van je aan.

De foto´s mogen vakantiefoto’s zijn, maar het liefste hebben we professionele foto´s. Wij gaan er van uit dat het materiaal dat je ons aanleverd met toestemming van derden op onze site kan worden geplaatst. Je dient er dus zelf zorg voor te dragen dat alle materiaal rechtenvrij is. De inschrijving is gratis.

Heb je geen goede foto’s dan kunnen wij foto’s van je maken. Met deze digitale kleurenfoto’s kunnen we je voorstellen aan onze klanten (fotografen, film/productiemaatschappijen en reclamebureaus etc.). Dit doen we via onze website, www.moniquesluytermodels.com. Je hebt namelijk een portfolio nodig, als je voor een casting wordt uitgenodigd. (een verzameling foto’s opgebouwd uit werkmateriaal en testfoto’s).

Wij maken van iedereen die zich komt inschrijven ook foto’s, dit doen we om een duidelijk beeld van onze modellen naar onze klanten toe te kunnen laten zien. Je kunt je dus opgeven voor deze fotodagen om jezelf zo goed mogelijk te verkopen. We kunnen je hiervoor informatie toesturen zodat je weet wat mogelijk is of neem een kijkje op deze site onder “Fotoshoot”.

Voor de inschrijving hebben wij je SOFI nummer, een kopie van je paspoort of rijbewijs, en bank/giro nummer nodig. Vergeet niet jaarlijks een VAR-verklaring aan te vragen.